Internet / Digitale TV


Cloudsurfer is gecertificeerd om installaties uit te voeren voor Ziggo en heeft ook het bijbehorende HFC certificaat hiervoor.

Heeft u last van wegvallend internet? “Blokjes” in beeld op uw favoriete zender? snapt u niet hoe de tv kastjes van Ziggo werken?
Het komt wel eens voor dat, nadat de monteur weg is gegaan, u nog vragen heeft over de apparatuur van Ziggo. begrijpt u niet wat ze zeggen als ze het uitleggen? Wij nemen alle tijd voor u om u precies uit te leggen hoe alle producten werken.

Heeft u internet, maar niet op de plaatsen in huis waar u het eigenlijk wel zou willen hebben? Wij kunnen samen met u kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat dit probleem opgelost wordt.

Het fenomeen van de laatste paar jaar..Blokjes in beeld…dit wordt meestal veroorzaakt door een te zwak signaal of een verouderde binnenhuisbekabeling. Een slechte bekabeling of stekkers aan de kabels kunnen voor “instraling” zorgen waardoor het beeld verstoort raakt en deze blokjes zichtbaar worden op uw TV.

Wij werken uitsluitend met producten die “Kabelkeur” gecertificeerd zijn, waardoor u gegarandeerd bent van goede verbindingen van aansluitpunt tot aan de TV.

Ons tarief is €15,- per kwartier exclusief materialen, en vooraf vertellen we eerst hoe lang we maximaal bezig zijn zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

ziggogeschikt-logo  kabel